photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Guy Beart a murit!
Emmanuelle_Beart_Guy_Beart_northfoto_c9911785f1

Guy Beart a murit!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Cântăreţul francez Guy Beart a murit, miercuri, în comuna Garches din apropiere de Paris. Artistul în vârstă de 85 de ani a căzut pe stradă în timp ce se îndrepta spre frizer.

În ciuda încercărilor de resuscitare, Guy Beart nu a mai putut fi salvat. Legendarul cântăreţ şi compozitor şi-a luat adio de la public în ianuarie 2015, prin intermediul unui spectacol susţinut pe scena teatrului Olympia din Paris.

”Trebuie să ştii să te opreşti. Sunt încântat că sala Olympia este plină”, spunea Beart la vremea respectivă, într-un interviu acordat ziarului ”Le Figaro”.

Pe numele său real Guy Behart-Hasson, artistul s-a născut pe 16 iulie 1930 la Cairo. El şi-a petrecut copilăria în Orientul Apropiat, Italia, Grecia. După ce a ajuns în Franţa a compus cântece pentru diferiţi artişti, înainte de a înregistra primul disc, în 1957.

Anul următor a înregistrat un succes uriaş cu piesa ”L’eau vive”, iar în 1958 a susţinut primele concerte la Olympia, pe scena unde a avut şi ultimul spectacol.

În anii ’80, s-a retras din lumea muzicală, după ce s-a îmbolnăvit de cancer, însă a revenit la mijlocul anilor ’90. Guy Beart a fost tatăl celebrei actriţe Emmanuelle Beart (foto sus).

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com