photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Hardwell & Armin van Buuren – Off The Hook (piesa noua)
hardwell armin van buuren

Hardwell & Armin van Buuren – Off The Hook (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

S-au remixat, si-au alaturat piesele in diverse mashupuri, iar acum candva primii doi DJ-i ai lumii colaboreaza pentru probabil colaborarea toamnei in zona EDM, intitulata „Off The Hook”.

Nu putine sunt evenimentele la care Hardwell si Armin van Buuren au impartit scena, iar aici intra si Amsterdam Dance Event, unde in 2013 Armin i-a predat lui Hardwell prima pozitie a clasamentului Top 100 DJ Mag, inca de referinta pentru muzica electronica. Ii leaga multe pe cei doi, iar piesa pe care au realizat-o impreuna se aude de multe luni in seturile lor ori ca ID, ori ca „Next Level”. Am aflat in sfarsit data la care va fi lansata si, desigur, titlul oficial: „Off The Hook”!

Sigur ati mai auzit-o pana acum! Daca nu in seturile inregistrate ale acestora si difuzate fie pe YouTube, fie urcate pe Soundcloud, o stiti de la Untold Festival, unde Armin van Buuren a scapat-o in mijlocul setului. A fost una dintre putinele surprize cu care Armin van Buuren s-a prezentat la Cluj-Napoca, iar noua ne-a placut!

Dupa titlul jucaus, soundul energic si de stadion, aranjamentul inedit si coperta piesei, sigur urmeaza si un videoclip pe masura, in care cei doi eroi ar putea fie sa se lupte, fie sa salveze lumea. Primul trage cu EDM-ul, al doilea cu trance-ul (inca!). Ce-i drept, „Off The Hook” are putine elemente trance, acelea fiind prezente doar pe breakdown.

Colaborarea dintre Hardwell si Armin van Buuren urmeaza sa fie lansata la Armada Music pe 14 septembrie, exact in ziua in care se incheie votarea pentru Top 100 DJ Mag 2015.

Cum vi se pare aceasta colaborare? Ar fi mers si niste versuri?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com