photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Havana – Mon Amour (videoclip nou)
18519450_1512190845518628_4524638760847746806_n

Havana – Mon Amour (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Havana – Mon Amour (videoclip nou)

Havana lanseaza single-ul si videoclipul Mon Amour alaturi de Raul Eregep. Mon Amour este primul videoclip in care apare finalistul X Factor 2016.

Sunt foarte fericit ca fac parte din trupa Havana. Ma simt foarte bine in compania lor si asta cred ca este cel mai important. Am asteptat acest moment. Nici nu-mi vine sa cred ca avem un videoclip. Simt ca sunt pe drumul cel bun pentru ca asta este tot ce vreau sa fac: sa cant. Piesa mi se potrveste si este diferita de tot ce am cantat pana acum. Am inceput sa cant in copilarie, pe la 12 ani. Am participat la KIDsing si la X Factor, unde am facut parte din echipa Deliei și m-am clasat pe locul 2. Sunt foarte fericit ca fac parte din trupa Havana.”, a declarat Raul.


Ma bucur ca lansam aceasta piesa si cred ca suna foarte bine in noua formula. Raul este un tanar la inceput de drum si cred ca merita sustinut.”, a spus Vanotek. “’Mon Amour’ are un ritm care te prinde si speram ca si ascultatorilor sa le placa. Este un proiect in care noi credem foarte mult, ne bucuram ca Raul este alaturi de noi si vrem sa il felicitam pentru toata munca.”, a adaugat Sorin.

In 2015, insa, aveau un super succes cu piesa Vita Bella, iar apoi au lansat Que Sera, sera, cu Nadir, un alt concurent X Factor, la voce si au bifat o super colaborare cu Alexandra Stan,  Ecoute.  Nadir, intre timp, a lansat mai multe single-uri solo, cel mai recent fiind lansat chiar la inceputul acestui an – Te strig. A venit cu Ma intreaba sufletul, Melodia mea, iar in 2015 colabora cu Loredana pentru piesa Te iubesc.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com