photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Hawkweed – Places (piesa noua)
2

Hawkweed – Places (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Hawkweed – Places (piesa noua)

Hawkweed este un proiect muzical lansat sub egida casei de discuri Sprint Music, care urmareste sa intre pe piata muzicala internationala si tinteste spre Estul Europei. In lumea Dj-ilor a prins foarte bine prima sa piesa, “Walls”, asa ca acum vine cu o noua melodie, care spera sa fie de impact.

Al doilea single al proiectului Hawkweed se numeste “Places (in my mind)”. Piesa face referire la persoanele care gandesc prea mult (overthinkers) si care calatoresc in cele mai reci colturi ale mintii, incercand sa gaseasca o solutie pentru probleme. Tot timpul existand o ultima speranta, nevrand sa renunte. De asemenea, in clipul piesei, a fost folosit acelasi personaj ca si in clipul melodiei “Walls”, personaj care exprima foarte bine starea piesei si al proiectului in sine.

„Este un proiect de Dj, format din Dj-i cunoscuti in Estul Europei iar solista este una dintre cele mai apreciate voci pe acest gen muzical. Lucram de mai bine de jumatate de an pentru lansarea acestui material si astept cu nerabdare sa vad ce se va intampla in Romania si Europa de Est in primul rand. Recunosc ca avem asteptari mari si in Romania si pe plan international de la acest proiect. Videoclipul este unul de concept in care nu apare niciunul dintre membrii proiectului, au fost folosite doar personaje”, declara Marius China, manager Sprint Music, la lansarea primei piese sub denumirea Hawkweed, “Walls”.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com