photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Hazem Beltagui & Adara – Wild Horses (piesa noua)
hazem beltagui live(1)

Hazem Beltagui & Adara – Wild Horses (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dupa ce a lansat prima sa compilatie si totodata si propriul sau label, ambele intitulate „Crossings”, Hazem Beltagui isi completeaza discografia cu inca o productie vocal progressive trance exceptionala.

Piesa se numeste „Wild Horses” si este o colaborare cu Adara, o vocalista din Denver, Colorado, Statele Unite ale Americii care a lucrat si cu alte nume din zona trance, precum Shogun (pentru „Dragon”), LTN si Matt Bukovski. Facand parte de pe compilatia „Crossings: The Settling” a lui Hazem Beltagui, „Wild Horses” are cu ce sa va surprinda: linie de bass de impact, foarte bine asezata, si un vocal exceptional asigurat de Adara! Ce voce!

Hazem Beltagui & Adara – Wild Horses

„Wild Horses” este primul single al lui Hazem Beltagui lansat la AVA Recordings, label fondat si gestionat de Andy Moor, care se afla sub umbrela Black Hole Recordings. Totusi, nu si primul release.

In urma cu doua saptamani, Hazem Beltagui a remixat colaborarea „Back To Life” dintre Somna si Jennifer Rene, o piesa semnata de catre Andy Moor la AVA Recordings si care face parte de asemenea de pe compilatia egipteanului.

E clar ca Hazem Beltagui e pe val si ca va continua sa ne bucure la fel de des cu piese noi, atat sub numele sau, cat si sub aliasurile H4Z3 (deep) si Dark Sahara (psy-trance). Pana atunci, trebuie sa stiti ca „Wild Horses” va fi lansata maine, 9 noiembrie 2015!

Va place Hazem Beltagui?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com