photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Hazem Beltagui – Nourey (piesa noua)
hazem beltagui(7)

Hazem Beltagui – Nourey (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Nu stiu cat de mult se mai poarta in muzica mainstream ca artistii sa isi intituleze piesele dupa numele persoanei iubite, dar in muzica trance aceasta practica e folosita des.

Dupa ce RAM a dat lovitura in 2013 cu emotionantul single „RAMelia”, dedicat iubitei sale Amelia ce a trecut din pacate in nefiinta, Hazem Beltagui isi intituleaza si el una dintre piese cu numele iubitei sale, de altfel viitoare sotie: „Nourey”. Avem de-a face tot cu o productie pe stilul melotrance, insa parca mai optimista si mai energica decat piesele de pana acum.

Linia de bass si breakdownul sunt inconfundabile, la fel si linia melodica si atmosfera chill. Totusi, dropul parca seamana putin cu ultimele piese ale lui Rafael Frost. Ne place schimbarea si evolutia, dar nu vrem ca sound-ul lui Hazem Beltagui sa sufere pe parcursul ascensiunii sale, asa cum s-a intamplat in cazul altor artisti.

Chiar daca e activ pe scena trance de vreo 2 ani, Hazem Beltagui a devenit deja un obisnuit al articolelor noastre. Numai anul acesta, ati putut asculta de la egipteanul care a dat nastere curentului melotrance doua piese vocal trance: „Learn To Forgive” si „An Open Heart„. Daca acestea au fost lansate la casa de discuri a lui Raz Nitzan, „Nourey” va vedea lumina zilei la labelul pe care Hazem il gestioneaza impreuna cu Bjorn Akesson, FSOE Excelsior (imprint al Armada Music). Data lansarii: poimaine, 27 martie.

Melotrance or not?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

machika

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou)

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou) J Balvin lanseaza „Machika”, un track plin de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com