photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Hevito – Mi Camisa (videoclip nou)
Hevito - Mi Camisa - cover

Hevito – Mi Camisa (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Hevito – Mi Camisa (videoclip nou)

Dupa piesele Bailando (alaturi de DJ Sava) si Negra Linda (featuring Gipsy Casual & Ralflo), Hevito lanseaza Mi Camisa, o piesa cu versuri in limba spaniola si un videoclip inspirat de povestea lui Bonnie & Clyde.

O coproductie Cat Music Spain si Sprint Music, single-ul “Mi Camisa” este compus de Ion Chirinciuc, Ionut Catana si Adriana Rosu, iar versurile sunt scrise de artist si Alexandra Tirtirau. Videoclipul, in regia lui Alex Ceausu, este filmat in Cancun, Mexic si Vama Veche, Constanta.

Versurile in limba spaniola si ritmurile latino au devenit o semnatura marca Hevito. Pe numele sau real, Hector Manuel Severino Hernandez, originar din Republica Dominicana, canta de la varsta de 17 ani, iar in 2002, si-a inceput cariera muzicala alaturi de trupa sa, „Underground”. In 2012, Hevito a participat la X-Factor si a ajuns intr-o etapa avansata a concursului. Pana in prezent, exoticul artist a lansat numeroase piese, cum ar fi “Quemala”, „Latin Heart”, alaturi de Ale Blake, “Fara Wi”, single-uri de succes atat in tara, cat si in strainatate.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Enrique-Iglesias-El-Bano-press-2018-billboard-1548

Enrique Iglesias – El Bano feat. Bad Bunny (videoclip nou)

Enrique Iglesias – El Bano feat. Bad Bunny (videoclip nou) Enrique Iglesias provoaca din nou, de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com