photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Holbrook & SkyKeeper – Dozen Times (piesa noua)
holbrook and skykeeper

Holbrook & SkyKeeper – Dozen Times (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Duo-ul ucraineano-rus Holbrook & SkyKeeper si-a revenit din hibernarea de iarna si e pregatit sa lanseze prima piesa din 2015, intitulata „Dozen Times”.

Dupa un 2014 foarte bun pentru statutul lor de upcomeri, in care si-au lansat piesele la cele mai importante label-uri din zona progressive trance, Holbrook & SkyKeeper revin cu „Dozen Times”, o productie groovy si simpla care nu putea sa incapa decat la casa de discuri care le acorda cel mai mult credit, Interstate (imprint al Infrasonic Recordings).

Holbrook & SkyKeeper – Dozen Times (piesa noua)

Poate ca Holbrook & SkyKeeper nu e cel mai sonor nume la ora actuala din muzica trance, insa de la o luna la alta, de la release la release, acest duo devine tot mai relevant pentru nisa progressive trance. Noi credem ca muzica lor e perfecta pentru warm-up-ul evenimentelor trance si speram sa le auzim mai des piesele in seturile numelor obisnuite sa deschida serile cu specific trance si progressive.

Stilul lor e inconfundabil, iar pentru a va convinge de asta trebuie sa ascultati cateva dintre piesele lansate de cei doi anul trecut: On The Edge, Flame Before Dawn, Voyager etc. Ultima e o colaborare cu Arcalis si se numara printre piesele noastre favorite din 2014.

Ne intoarcem la „Dozen Times” si trebuie sa stiti ca noul track Holbrook & SkyKeeper s-a auzit deja in emisiunea lui Markus Schulz, Global DJ Broadcast, si urmeaza sa fie lansata pe 30 martie 2015.

Cum vi se pare genul acesta de trance?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com