photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Human – Inimi sincronizate (videoclip nou)
Human - Inimi Sincronizate

Human – Inimi sincronizate (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Human – Inimi sincronizate (videoclip nou)

Dupa primul single, lansat in 2 variante „Aripi de sticla”/”Radioactive” (limba engleza si limba romana), care a adunat peste 4 milioane de vizualizari pe YouTube, proiectul Human lanseaza acum cel de-al doilea single – „Inimi sincronizate”.

Hai! Hai in calatoria magica unde inimile se sincronizeaza, poezia vizuala in care te lasi purtat de influentele jazz, blues, indie ale piesei. Videoclipul este regizat de catre SAN si a fost filmat pe litoralul Marii Negre.

Sa-ti sincronizezi inima cu cei pe care-i iubesti, e ideal! O piesa cu o identitate puternica, pe care o voi putea asculta si peste ani. A fost prima piesa care a fost compusa intr-o maniera mai neobisnuita, inregistrarea vocii s-a facut doar pe un beat fara armonie, dupa care am cautat acorduri la pian sa se potriveasca cu linia, ulterior a venit si solo-ul pe care l-am inregistrat din prima, l-am lasat natural si fara efecte”, declara Human.

Human e un proiect care aduce la un loc producatori si compozitor care nu s-au intalnit pana acum, dar care vorbesc acelasi limbaj muzical. Pana acum i-am ascultat cu  Radioactive, dar ne promit si mai multe lansari in perioada urmatoare.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com