photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Icona Pop – Girls Girls (piesa noua)
icona-pop-girls-girls

Icona Pop – Girls Girls (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Icona Pop – Girls Girls (piesa noua)

Fetele de la Icona Pop revin cu primul lor single pe anul acesta si ne ofera piesa numai buna de party si de vara – Girls Girls. Avem un nou single cu influente tropicale, upbeat, un refren catchy si un imn dedicat fetelor.

Pe Icona Pop le stim din 2013, iar de atunci incoace duo-ul suedez si-a facut obiceiul sa ne ofere la fiecare cateva luni cate o piesa noua sau o colaborare interesanta, asa ca acum avem si piesa lor pentru vara 2017.

Anul trecut, Aino Jawo si Caroline Hjelt au venit cu patru piese noi: Someone Who Can Dance, Brightside, Weekend si Windows. Daca albumul lor de debut a aparut in 2012, lovitura au dat-o in 2013, cand au lansat super hitul I Love It, ajuns in topurile din intreaga lume si care a urcat pana pe pozitia a saptea in Hot 100 si pe primul loc in Hot Dance/Electronic Songs. Dupa aceasta perioada, au cantat in deschiderea lui Katy Perry si Miley Cyrus, pentru ca apoi sa lanseze Emergency si sa deschida concertele celor de la One Direction. Fetele s-ar pregati de aparitia celui de-al treilea material de studio, dar pana acum am avut parte doar de single-uri.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com