photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Iggy Azalea s-a transformat din fata rea in fata buna
iggy-azalea-april-2015-vogue-1

Iggy Azalea s-a transformat din fata rea in fata buna

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Iggy Azalea schimba macazul in Vogue. Se transforma din fata rea in fata buna si vine cu o veste neasteptata: admite ca si-a facut implanturi de silicon.

Intr-un shooting in care poarta o salopeta cu pietricele de la Sonia Rykiel si un inel de cocktail de la Dior, Iggy Azalea se transforma in fata buna si isi arata noile forme in numarul de aprilie Vogue.

Cine ar fi zis ca rapperita cu limba de foc care s-a luat la harta cu multi oameni din industrie si si-a inchis Twitter-ul si Instagramul de suparare din cauza haterilor, cine ar fi zis ca tocmai ea se poate linisti si transforma intr-o fata buna?

 

Pe numele ei real Amethyst Amelia Kelly, artista ce a crescut in Mullumbimby, New South Wales, Australia si s-a mutat in SUA in urma cu opt ani vorbeste despre stilul ei vestimentar, cum se simta cand poarta o rochie si cum isi propune in fiecare zi sa nu mai umble in pantaloni de trening.

In pictorialul realizat de Mikael Jansson pentru editia Vogue US, Iggy pare mai feminina, mai vulnerabila si pare ca incepe sa isi gaseasca locul in showbiz si in viata. Inclusiv in stilul vestimentar.

Azalea vorbeste deschis in revista si despre noua pereche de silicoane pe care si-a pus-o recent si despre cum vrea sa fie deschisa si sa nu le frustreze pe tinerele ei fane. In acelasi timp, ramane intrebarea: ce exemplu le da tinerelor care o urmaresc cu milioanele pe conturile ei de retele sociale?

In legatura cu moda, interviul lui Iggy in Vogue se incheie SIMPLU si destul de concludent pentru personalitatea ei: „I want to be superfabulous—but also lazy”.

In cadrul intalnirii cu site-ul revistei de moda, Iggy a luat parte si la celebrul „73 Questions” – interviul cu 73 de intrebari si raspunsuri!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com