photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / ilan Bluestone feat. Giuseppe de Luca – Bigger Than Love (single nou)
ilan bluestone

ilan Bluestone feat. Giuseppe de Luca – Bigger Than Love (single nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Dupa un 2015 senzational, in care ne-a cucerit definitiv inimile cu stilul sau „dub progressive trance”, ilan Bluestone se intoarce cu un nou vocal single, realizat in colaborare cu Giuseppe de Luca: Bigger Than Love.

Putini producatori din zona trance si progressive reusesc sa fie atat de consistenti precum ilan Bluestone. Fara exceptie, toate release-urile sale din ultimii 2 ani s-au perindat prin topuri si seturile tuturor DJ-ilor cunoscuti, iar „Bigger Than Love” nu are cum sa aiba alta soarta. Vocalul e scurt, simplu, iar linia melodica completeaza perfect prima piesa lansata de ilan in acest an. Sa o ascultam!

Chiar daca ritmul este progressive, de deschidere, „Bigger Than Love” reuseste dupa drop sa devina de-a dreptul trancy, gratie padului inalt care acompaniaza vocea lui Guseppe de Luca. Piesa pe care tocmai am prezentat-o si ati ascultat-o urmeaza sa sa fie lansata pe 4 martie 2016 la Anjunabeats, acolo unde ilan Bluestone e vioara principala. Au un mare talent britanicii de la Above & Beyond cand vine vorba de descoperit talente!

Ca tot veni vorba de Above & Beyond, lor le apartine compilatia Anjunabeats Volume 12 – album de pe care „Bigger Than Love” este extrasa. E deja a 7-a piesa de pe compilatie careia ii dedicam un articol, semn ca britanicii chiar au reusit sa ne atraga atentia cu exclusivitatile de pe ultima compilatie. Sa o tina tot asa, caci directia in care Anjunabeats se indreapta ne place foarte mult.

Cat despre ilan Bluestone, asteptam cu nerabdare follow-up-ul pentru „43”, piesa care l-a adus in topul nostru trance de la finalul anului 2015.

Cum suna „Bigger Than Love”? Merita un tweet?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com