photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / INNA pe coloana sonora a filmului cu Jude Law si Jason Statham
inna-jasonstatham-judelaw

INNA pe coloana sonora a filmului cu Jude Law si Jason Statham

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

INNA și hit-ul ei COLA SONG se găsesc pe coloana sonoră a uneia dintre cele mai așteptate comedii ale acestei veri: SPY cu Jude Law, Jason Statham și Melissa McCarthy.

Vestea a fost confirmată pentru Gașca lui Găinușă de echipa artistei care a și negociat acest contract cu studiourile producătoare și a fost anunțată în această dimineață în matinalul Radio 21.

 

Aceasta este cea mai importantă colaborare a unui artist român pe coloana sonoră a unui film american realizată vreodată, filmul SPY fiind considerat una dintre marile premiere ale acestei veri.

Filmul este povestea unei femei care lucrează CIA în partea de analiză dar care, deși și-a ajutat colegii in misiuni complicate, nu a ieșit niciodată pe teren până la momentul în care doi dintre cei mai importanți agenți (Jude Law , Jason Statham ) sunt desconspirați. Femeia, interpretată de McCarthy, iese sub acoperirea unei casnice plinuțe și comode într-una dintre cele mai periculoase misiuni ale agenției.

Filmul va avea premiera internațională pe 5 iunie. Pana atunci, Statham a mai jucat si in „Fast and Furious 7„, mult asteptatul film cu Paul Walker care si-a pierdut viata intr-un accident teribil.

Intre timp, piesa „Cola Song” a strans peste 72 de milioane de vizualizari pe YouTube iar INNA se pregateste sa repete acest succes international cu o alta melodie care face furori prin Europa: „Diggy Down„.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com