photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / INVICTUS – Enlight (videoclip nou)
114d101166b4c52a2f099a76922f54fe_w800_h600

INVICTUS – Enlight (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

INVICTUS – Enlight (videoclip nou)

Trupa românească de metal INVICTUS a lansat videoclipul noului single „Enlight”. Melodia se va regăsi pe cel de-al doilea album din cariera trupei, aflat momentan în lucru.

Regia videoclipului ”Enlight” este semnată de Ionuț Trandafir (Trandafilm), iar pentru masterizarea piesei, INVICTUS a ales să lucreze cu Mika Jussila, de la Finnvox Studios, cunoscut pentru colaborările sale cu formații de renume internațional, precum Nightwish, Stratovarius sau Children Of Bodom.

„Enlight” are la bază un mesaj social puternic, bazat pe nevoia de revoltă și de schimbare – a minciunilor în adevăr, a întunericului în răsărit, a urii în lumină. Invictus a început lucrul la piesă în luna noiembrie:

„Am pus accentul foarte mult pe producția în studio a piesei, pentru a ajunge la un sound cât mai profesional. E prima piesă Invictus la care au contribuit toți membrii din formula actuală a trupei și în care ne-am lăsat cu toții amprenta, din punct de vedere compozițional. E un pas mare înainte pentru fiecare dintre noi ca artiști și următorul pas în istoria Invictus, fiind prima piesă de pe următorul album. „Enlight” e o piesă foarte valoroasă pentru noi, dincolo de efortul investit în realizarea ei, deoarece ne identificăm în întregime cu mesajul ei, legat de nevoia de schimbare.“ – INVICTUS

Trupa INVICTUS s-a înființat în vara anului 2014, din dorința de a aduce un suflu nou în scena rock/metal autohtonă. Membrilor fondatori Ștefan Bereș (Chitara) și Costi Dominteanu (Clape) li s-a alăturat solista Sânziana Niculae, cunoscută publicului larg pentru performanța din cadrul emisiunii „Vocea României” din 2013. După diverse schimbări de componență, trupa a ajuns la un echilibru atât instrumental, cât și conceptual, formula actuală incluzându-i și pe Carol Dima (Chitara), Sebastian Stanciu (Bas) și Andrei Sorin Ovezea (Tobe).

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com