photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Irisha feat. Uddi – Fosta ta (videoclip nou)
irisha_art

Irisha feat. Uddi – Fosta ta (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Irisha feat. Uddi – Fosta ta (videoclip nou)

Irisha isi lanseaza primul single din cariera alaturi de Uddi, direct cu un videoclip regizat de Alex Ceausu. Fosta ta e un dialog dintre doi fosti iubiti, in care fiecare isi spune punctul de vedere despre ceea ce s-a intamplat intre ei.

“Ma bucur foarte mult ca lansez prima piesa din cariera. ‘Fosta ta’ are un mesaj foarte actual, avand in vedere lumea in care traim. Sper sa va placa si sa va regasiti in piesa, pentru ca fiecare din noi a trecut prin astfel de trairi macar o data, inclusiv eu. Videoclipul a fost filmat in Cancun (Mexic), o locatie foarte exotica, cu peisaje extrem de frumoase. Cu aceasta ocazie, vreau sa multumesc Cat Music, lui UDDI, DJ Sava si tuturor celor care ma sustin. Va asteapta multe suprize, asa ca va invit sa intrati pe pagina mea de Facebook: www.facebook.com/irishaofficial/”, declara Irisha.

Muzica si versurile sunt compuse de Andi Banica si Dragos Udila, orchestratia este creata de Catalin Tamazlicaru si Razvan Matache, piesa a fost produsa de DJ Sava.

Irisha e originara din Moldova, a urmat Colegiul de Muzica “Stefan Neaga”, apoi Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice si Master la Canto Jazz. IRISHA vine dintr-o familie de muzicieni, tatal fiind profesor de instrumente aerofone, iar mama, profesor de pian. La 14 ani, a invatat sa cante la pian, iar din acel moment, muzica a devenit parte din viata sa. Uddi a colaborat recent cu Andreea Banica la piesa Departamentul de relatii, iar anul trecut l-am ascultat cu Vagabondul vietii mele, dupa ce in 2015 ajungea in topurile difuzarilor cu Aseara ti-am luat basma.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com