photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Isaia – Dinamita (videoclip nou)
isaia thumb

Isaia – Dinamita (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Isaia – Dinamita (videoclip nou)

Isaia isi face debutul in muzica cu Dinamita, un videoclip plin de coregrafii funky si outfituri urbane, pe masura titlului piesei.

Piesa „Dinamita” este compusa de catre CRBL, Theea Miculescu, Liviu Netu si Albert Lucian Victor Nagy si a fost produsa in studiourile DICE Music.

„Povestea ‘Dinamitei’ e spontana. Am mers la studio la Dice Music si pe loc ‘m-a prins’ piesa, fresh si energica. Mereu mi-am dorit să reusesc sa fiu un artist full-package, iar atunci cand pasesc pe scena, show-ul, muzica si dansul sa primeze. M-am implicat cu tot sufletul in acest proiect, CRBL ma cunoaste foarte bine in materie de muzica si dans, drept urmare aceasta piesa si clipul au fost reteta perfecta pentru mine: catchy, cu mult dans si vibe pozitiv. Sper sa placa si oamenilor si sa fie alaturi de mine in acest inceput frumos”, declara Isaia.


„Proiectul Isaia este un pariu mai vechi. De cand am cooptat-o in familia CRBL ca dansatoare si am auzit-o cantand, i-am promis ca am sa fac tot posibilul sa-i scriu o piesa. Piesa ‘Dinamita’ este fix despre Isaia. Este o piesa la care am lucrat impreuna cu Liviu, omul meu de baza din studio, care a pornit instrumentalul si textul a fost scris de Theea. Luci a fost cel care a facut ca piesa sa sune asa bine. Ma bucur mult ca si Cat Music ne-a primit in familie. Isaia este o artista completa, care are multe de spus si de aratat. Ca un big brother am sa fiu mereu alaturi de ea, sa-i spun din secretele showbiz-ului autohton si sa o invat cum sa greseasca mai putin. Multumesc Dice Music. Multumesc Black film. Multumesc Cat Music si, nu in ultimul rand, multumesc ISAIA. Bafta!”, declara CRBL.
O explozie de energie si craziness, videoclipul este regizat de catre Black Film, in care Isaia porneste intr-o calatorie foarte fun spre malul marii, insotita de un squad urban-flirty, in mood-ul #girlsjustwannahavefun.

Isaia a absolvit Liceul de Arta din Galati, Sectia Canto si Pian, iar apoi a urmat Facultatea de teatru. Ulterior, s-a orientat catre activitatea de MC si a colaborat cu numeroase cluburi din Bucuresti si din tara. Recent, artista a colaborat cu CRBL pentru single-ul si videoclipul „EU”. Pe langa toate acestea, Isaia a facut parte din numeroase trupe de dans, alaturi de care a participat in cadrul unor concursuri nationale si internationale.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com