photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou)
machika

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou)

J Balvin lanseaza „Machika”, un track plin de culoare si energie, alaturi de cantareata braziliana, Anitta, si de Jeon, o noua senzatie a muzicii internationale. Machika nu este un cuvant in spaniola, ci este preluat din limba papiamento, limba vorbita in Aruba, Bonaire si Curacao si face referire la ideea de amestecatura, de complexitate si diversitate a genurilor.

Cu cateva saptamani inainte de marea lansare a track-ului „Machika”, J Balvin a postat cateva poze impresionante din timpul filmarilor videoclipului futurist, apropiat stilului „Mad Max”.

„Machika” vine in completarea succesului rasunator pe care cantaretul columbian l-a cunoscut prin intermediul hit-ului „Mi Gente”, lansat in colaborare cu Willy Wiliam si Beyonce. Ideea videoclipului este una mai mult decat originala. J Balvin a strans laolalta o comunitate de influenceri din intregul peisaj muzical, pe care a plasat-o undeva in muntii orasului sau natal, Medellin (cunoscut drept locul unde s-a nascut cel mai mare infractor al lumii, Pablo Escobar). Videoclipul track-ului „Machika” are la baza ideea de supravietuire a umanitatii intr-un context post-apocaliptic, iar linia melodica este sinonima unui cantec autentic de razboi.

J Balvin a devenit cunoscut in spatiul european imediat dupa lansarea piesei-fenomen, „Tranquilla” (2012). Relatia dintre cantaretul columbian si Romania este una aparte, avand in vedere faptul ca in anul 2014 acesta a colaborat cu Inna („Cola Song”) si cu Xonia pentru piesa „I Want Cha”.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com