photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / J. Cole – G.O.M.D (videoclip)
rpm_g_jcole_jv_400x600

J. Cole – G.O.M.D (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

J. Cole ia o pagina din istoria sclaviei pentru cel mai nou clip al sau, G.O.M.D. Rapperul se transforma intr-un sclav pe plantatie si instiga la revolta intr-un clip care aduce a 12 Years a Slave.

J. Cole ii ajuta pe sclavi sa se revolte impotriva stapanilor, chiar daca la inceput e dispretuit pentru locul sau in casa si nu pe plantatie, insa finalul e fericit pentru cei care isi vor libertatea.

GOMD este cel de-a treilea track de pe albumul 2014 Forest Hills Drive care beneficiaza de videoclip, dupa lansarea Intro si Apparently. Discul a fost lansat la finalul anului trecut, iar rapperul a ales sa nu il promoveze sau sa il anunte cu prea mult timp inainte. In ciuda faptului ca nu a beneficia de promo si nici de un single lansat inainte, 2014 Forest Hills Drive a debutat pe primul loc in Billboard 200, primind aprecieri din partea criticilor muzicali. Primul single a fost Apparently, care a ajuns doar pe locul 58 in Billboard Hot 100, insa chiar si asa, J. Cole a plecat prin turneu prin America, va continua prin Europa alaturi de Pusha T, iar apoi se va intoarce la America de Nord pentru concerte impreuna cu Big Sean.

Va place ideea videoclipului?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com