photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Jason Derulo – Get Ugly (videoclip nou)
jason-derulo-get-ugly-mv-isnt-ugly-at-all

Jason Derulo – Get Ugly (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Jason Derulo se distreaza in cartier, dansand cu gasca, in cel mai nou videoclip al sau, Get Ugly. O multime de dansatori imbracati colorat, coregrafii si distractie sunt ingredientele celui mai nou material video care promoveaza Everything Is 4

Cel mai recent single lansat de Jason Derulo in promovarea albumului sau a fost Cheyenne, care insa nu s-a bucurat de acelasi impact precum Want to Want Me. Oricum, Get Ugly e departe de a fi urat, rezultatul e colorat si amuzant, iar piesa ar putea prinde in topuri.

Everything is 4 e cel de-al patrulea album de studio al cantaretului american si a aparut in aceasta vara, la doar un an dupa succesul inregistrat  cu Talk Dirty si piesa cu acelasi nume. Discul a ajuns pe locul 4 in Hot 100 si zvonurile spuneau ca Jason Derulo ar filma si videoclipul pentru piesa Try Me, un featuring cu Jennifer Lopez inclus pe acest album. Primul single, Want to Want Me a reusit sa domine playlisturile din primavara-vara si a urcat pana pe locul 5 in Hot 100, pe prima pozitie in Mainstream Top 40 si in Marea Britanie in UK Singles.

Va place videoclipul? Piesa v-a prins?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com