photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Jason Ross & Wrechiski – Frontier (piesa noua)
jason ross vs wrechiski

Jason Ross & Wrechiski – Frontier (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

La fix un an dupa ce au lansat „Atlas”, prima lor colaborare, upcomerii Jason Ross si Wrechiski se intorc cu „Frontier”, o superba piesa progressive trance care va va da pe spate datorita pasajului emotionant.

Fiind o piesa pe care o ascultam in varianta scurta inca de cand a fost inclusa pe compilatia Anjunabeats Volume 12, „Frontier” are toate ingredientele pentru a ne convinge ca este una dintre piesele trance ale acestei ierni. Jason Ross si Wrechiski au gasit din nou echilibrul perfect intre dance, cinematic si emotional!

Jason Ross & Wrechiski – Frontier (piesa noua)

Una dintre multele calitati pe care trioul Above & Beyond le are e ca mereu au strans la Anjunabeats talente pe care le-au sustinut, oferindu-le o rampa de lansare atat in seturile lor, cat si la casa lor de discuri Anjunabeats. Jason Ross si Wrechiski sunt doar doi dintre upcomerii care au un viitor stralucit sub umbrela Anjunabeats.

Daca Jason Ross a intrat la Anjuna in 2014 cu superbul remix pentru „Gravity”, urmat anul trecut de mai multe piese de succes, brazilianul Wrechiski apare din cand in cand la casa de discuri a britanicilor, labelul sau primar fiind in continuare Enhanced Recordings.

Va spuneam ca „Frontier” a fost inclusa pe compilatia Anjunabeats Volume 12. Astazi a fost lansata ca single, laudandu-se deja cu suport de la Anjunabeats, Cosmic Gate si Dimension.

Nu-i asa ca breakdownul e divin?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

machika

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou)

J. Balvin, Jeon, Anitta – Machika (videoclip nou) J Balvin lanseaza „Machika”, un track plin de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com