photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Jean-Michel Jarre, Edward Snowden – Exit (videoclip)
12234883_10153757266794096_6800332502047554084_n

Jean-Michel Jarre, Edward Snowden – Exit (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Jean-Michel Jarre, Edward Snowden – Exit (videoclip)

Jean-Michel Jarre a colaborat cu Edward Snowden, fost angajat al CIA și NSA, pentru un single nou, cu iz politic, intitulat ”Exit”. Piesa este prezentată publicului împreună cu un videoclip creat de Laurent Blin și Louis Hallonet.

 Jean-Michel Jarre a realizat o colaborare neașteptată, cu o persoană din afara spectrului muzical. Este vorba despre Edward Snowden, cunoscut pentru activitatea sa în serviciul de pază și sectorul tehnic al serviciului de spionaj american al CIA și NSA.Piesa rezultată de pe urma acestei atipice colaborări este intitulată ”Exit” și se regăsește pe noul album al lui Jean-Michel Jarre, “Electronica 2: The Heart of Noise“. Discul va fi lansat pe 6 mai, prin intermediul Music Affair și Sony Music Entertainment.

După concertele de la București, din 2008 și 2011, Jean-Michel Jarre va reveni anul acesta în România într-un show live spectaculos, după o perioadă de șase ani de absență de pe marile scene ale lumii. Turneul mondial “Electronica” va avea startul în Europa în luna octombrie, iar pe 11 noiembrie artistul francez Jean-Michel Jarre va fi la Cluj-Napoca, unde va concerta în Sala Polivalentă.

Renumit pentru fascinantele efecte vizuale și pentru folosirea tehnologiei digitale de ultimă oră, care au încântat milioane de oameni din întreaga lume, show-ul promite încă o dată să fie o călătorie muzicală cu adevărat captivantă. Jean-Michel Jarre dorește să își captiveze publicul cu noile melodii cuprinse în cel mai recent album intitulat “Electronica 2: The Heart of Noise“, dar și cu deja cunoscutele albume “Oxygene” (1976) sau “Equinoxe” (1978).

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com