photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Jewel – Pretty Faced Fool (videoclip nou)
1506838_10152243851678688_2110096404_n

Jewel – Pretty Faced Fool (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Artista americană de muzică pop, folk și country Jewel a lansat o nouă piesă, intitulată ”Pretty Faced Fool”. Melodia este acompaniată de un videoclip simplu, filmat în studioul de înregistrări.

Pretty Faced Fool” este noua piesă pe care Jewel o prezintă fanilor săi. Emoționanta baladă o readuce pe artistă la rădăcinile sale folk, un stil muzical cu care a cucerit publicul în urmă cu mai bine de 20 de ani, când lansa albumul de debut ”Pieces of You”. Noul material discografic, gândit ca o continuare a acelui prim album, se intitulează sugestiv ”Picking Up the Pieces” și include 14 piese produse chiar de artistă.

Abordând de-a lungul carierei o varietate largă de stiluri, de la pop și pop-rock la folk și country, Jewel mărturisește că în prezent se simte cel mai bine în pielea sa, regăsind genul muzical care i se potrivește cel mai bine.

„Cred că asta este cea mai bună ”casă” pentru mine. Posturile de radio care difuzează country s-au schimbat. Multe s-au schimbat. Asta face ca muzica să fie interesantă – nu e un lucru rău. E fascinant, totuși, să privești înapoi, la istoria muzicii rock & roll, și să compari ce a fost cu ceea ce este acum. Totul s-a schimbat. Și eu m-am schimbat…dar simt că sunt în locul potrivit pentru mine în acest moment”, a povestit Jewel într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

La 41 de ani, Jewel are în palmares 4 nominalizări la Grammy și peste 27 de milioane de albume vândute la nivel internațional. Artista a cochetat și cu actoria, jucând în ”Ride with the Devil” (1999) și ”Ring of Fire” (2012).

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com