photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Jimmy Dub – Bara Bara (videoclip nou)
jimmy-dub-e1460649070159

Jimmy Dub – Bara Bara (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Jimmy Dub – Bara Bara (videoclip nou)

Pe ritmuri dance, cel mai fierbinte single al verii vine insotit de un video pe masura, filmat tocmai la carnavalul din Tenerife. Jimmy Dub aduce veselia si pofta de distractie de peste mari si oceane, iar energia molipsitoare te invita la dans!Cine nu-si doreste o vara colorata si fierbinte ca cea din Tenerife?

Jimmy Dub, pe numele sau Nastase Octavian, este un tanar artist nascut in Bucuresti, care si-a descoperit vocatia pentru muzica la frageda varsta de 7 ani, urmand incursiunea cu lumea dansului, iar mai apoi devenind DJ. In 2010 lanseaza hitul Monday, scris de Connect-R, care devine un succes instant atat in România, ajungand in top 5 cele mai difuzate piese, cat si peste hotare, ocupand pozitii fruntase in top-urile muzicale din Bulgaria, Turcia si Albania. Vara lui 2011 il readuce sub lumina reflectoarelor cu o noua piesa Sunglasses, alaturi de John Rivas, care ii asigura si premiul de Best New Artist la Romanian Top Hits 2011.

Motivat de succesul primului single, Jimmy Dub continua ascensiunea pe piata internationala cu urmatoarele single-uri, printre care si Ese Amor, o piesa alaturi de Andeeno Damassy care l-a propulsat in topurile din Albania, Turcia, Cipru si Bulgaria.

Despre noua creatie, Jimmy Dub declara: “Piesa a luat nastere anul trecut in august in studiourile Rappin’ On Production! Este o piesa de vara in care eu am incredere 100%. Am mers si am filmat clipul in Tenerife in regia lui Lucian Bărbulescu. Am filmat timp de 6 zile la carnavalul din Tenerife. Au fost si momente amuzante care sunt greu de reprodus. Sper sa ajunga la inimile voastre atat piesa cat si clipul.”

Noi suntem siguri de asta si te invitam sa te dezlantui la dans pe ritmurile Bara Bara!

Asa ca haideti sa urmarim impreuna clipul noului single al lui Jimmy Dub.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com