photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Joey Cook and The Partyraddlers – Bones (videoclip)
12321362_10153557209787781_3411492515172266925_n

Joey Cook and The Partyraddlers – Bones (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Abordând o temă ușor sinistră și oferindu-ne un drum prin lumea voodoo din New Orleans, fosta concurentă American Idol, Joey Crook lansează primul ei videoclip, „Bones”. Piesa face parte din albumul de debut al artistei care va fi lansat în curând.

Foștii concurenți American Idol din sezonul 14, dar și prieteni, Joey Cook și Quentin Alexander, au colaborat pentru a realiza videoclipul lui Cook și al trupei sale, The Partyraddlers. „Bones” a fost regizat de Matthew Thompson și produs de FAM! Productions. Videoclipul pentru piesa cu o tentă ușor sinistră se deschide cu imaginea lui Joey Cook, când aceasta merge pe o stradă pustie, pictată ca un schelet în timp ce cară o găleată plină de vopsea. Alexander își face intrarea dramatică în aproprierea refrenului, adăugând o tensiune vocală versurilor interpretate de Cook.

„Voiam să abordăm un vibe voodoo reprezentativ pentru New Orleans. E ca și cum Quentin Tarantino ar întâlni True Blood. Cred că acest cântec spune multe despre mine și Quentin în încercarea de a ne despărți de imaginea noastră de la American Idol și de a arăta oamenilor cine suntem noi de fapt ca artiști.”, declară Joey Crook într-un interviu.

Single-ul este extras de pe albumul de debut al lui Cook care urmează să fie lansat în luna mai a acestui an. Joey Cook a terminat pe locul 7 la American Idol. În 2013 a fost în turneu cu trupa indie Mammoth Indigo.  În 2015, a colaborat cu trupa Postmodern Jukebok pe partea de vocal pentru piesele „Hey There Delilah”, „Sugar, We’re Going Down” și „Say My Name”.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com