photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Johann Stone – Elsa (piesa noua)
johann stone 2

Johann Stone – Elsa (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Johann Stone – Elsa (piesa noua)

Daca va era dor de niste balearic trance care se potriveste de minune cu mijlocul verii in care ne aflam, Johann Stone are vine cu propunerea perfecta: „Elsa”.

Activ inca din 2011 pe scena trance mondiala, Johann Stone (Jóhann Steinn Gunnlaugsson) vine, dupa cum si numele o indica, din acea mica tara care a facut furori la Euro 2016: Islanda! Chiar daca nu este un nume A-list, mereu a avut productii uplifting trance cuceritoare. „Elsa” e putin mai speciala, fiind primul single al acestuia pe care il lanseaza la AVA Recordings. Play… ca sa aflam impreuna de ce!

Cu soundul usor, de vara si vocalizele specifice lui Andy Moor, detinatorul AVA Recordings, noua productie a lui Johann Stone se inscrie perfect in catalogul AVA Recordings, dar si in seturile unor DJ-i ca Armin van Buuren, Giuseppe Ottaviani, Photographer sau Bobina.

De cand Andy Moor a plecat de la Armada Music si a intrat sub umbrela Black Hole, AVA Recordings parca respira altfel si lanseaza exact genul de piese pe care le asteptam de la casa de discuri a unei legende trance ca el. La inceputul anului am avut „Resurrection”, iar acum suntem pusi in fata placerii de a asculta si de a va prezenta „Elsa”. Frumoasa piesa „Elsa”, lansata ieri.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com