photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / John Legend – Surefire (videoclip nou)
john-legend-surefire-4ac8f098-6c40-48c6-8900-95ca1974efbe

John Legend – Surefire (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

John Legend – Surefire (videoclip nou)

John Legend revine cu un videoclip de impact emptional si cu un mesaj puternic. Surefire spune povestea a doi indragostiti care trec peste tot ceea ce inseamna bariera religioasa sau sociala pentru iubirea lor.

Roberto si Jamila sunt personajele clipului regizat de Cole Wiley, si traiesc o poveste de dragoste in care trebuie sa lupte cu prejudecatile societatii, ale familiei si chiar cu legea pentru un final fericit. Regizorul a declarat ca ideea videoclipului e sa fie o demonstratie ca dragostea e cea mai puternica forta din univers, in ciuda societatii in care traim astazi.

Surefire e un single inclus pe cel mai recent album lansat de John Legend – Darkness & Light. Cantaretul a si inceput un turneu de promovare in aceasta vara, insa in topuri piesele promovate pana acum nu s-au descurcat la fel de bine ca la precedentul material. Primul single a fost Love Me Now, care la fel are un videoclip cu un mesaj de impact, si a urcat pana pe locul 23 in Hot 100 si pe 9 in Adult R&B Songs. A fost urmat de Penthouse Floor, insa cantaretul a ajuns in topuri cu piesa Beauty and the Beast, un remake al originalului realizat alaturi de Ariana Grande si aflat pe coloana sonora a peliculei cu Emma Watson.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com