photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Justin Bieber feat. David Guetta – 2U (piesa noua)
david-guetta-justin-bieber-2u

Justin Bieber feat. David Guetta – 2U (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Justin Bieber feat. David Guetta – 2U (piesa noua)

Dupa succesul pe care l-a inregistrat alaturi de DJ Khaled si Luis Fonsi, Justin Bieber bifeaza o noua colaborare, de data aceasta cu DJ-ul francez, David Guetta. 2U apare cu un lyric video plin de modele de la Victoria’s Secret si are tot ce ii trebuie pentru a fi in toate playlisturile acestei veri.

David Guetta a declarat despre acest nou single ca e o piesa romantica la baza, si combina elementele emotionale cu beat-urile electro. It’s just a very romantic love song. “What I’m trying to do here is a combination of emotional parts and the energy of crazy electronic dance beats. That’s what I do, and that’s what I like. I like making the people dance, but with a tear in their eyes.”

DJ-ul francez a precizat ca aceasta piesa va beneficia de doua videoclipuri, cel pe deja l-am putut vedea si inca unul, care sa nu apartina de un brand. 2U este cel mai nou single al lui David Guetta in promovarea noului sau album, de pe care am ascultat deja o colaborare cu Nicki Minaj –  Light My Body Up.

Justin Bieber are o perioada foarte buna, pe langa single-urile solo pe care le-a promovat de pe albumul Purpose si care l-au mentinut in topurile anului trecut, anul acesta a ajuns pe prima pozitie in Hot 100 cu Despacito, in remixul hitului lansat de Luis Fonsi & Daddy Yankee si cu DJ Khaled cu I’m the One.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Enrique-Iglesias-El-Bano-press-2018-billboard-1548

Enrique Iglesias – El Bano feat. Bad Bunny (videoclip nou)

Enrique Iglesias – El Bano feat. Bad Bunny (videoclip nou) Enrique Iglesias provoaca din nou, de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com