photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Kaiser Chiefs a lansat o piesă electro-pop, intitulată „Parachute”
Kaiser-chiefs-live

Kaiser Chiefs a lansat o piesă electro-pop, intitulată „Parachute”

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Kaiser Chiefs a lansat o piesă electro-pop, intitulată „Parachute”

Trupa Kaiser Chiefs explorează noi orizonturi muzicale. De la indie rock, formația a trecut la electro-pop, melodia cu care își începe acest parcurs fiind „Parachute”. Noul single anunță lansarea celui de-al 6-lea album de studio, ”Stay Together”.

Kaiser Chiefs pare să le calce pe urme colegilor de breaslă de la Coldplay. După 5 albume cu un sound indie și alternative-rock, formația trece la un stil mai comercial, încadrat în zona electro-pop. Single-ul cu care își anunță această schimbare de stil este „Parachute”, o melodie ”de dragoste”, după cum aflăm din prezentarea solistului Ricky Wilson.

„Atunci când am scris primul album, totul a fost foarte direct, au fost nevoie de foarte puține explicații. Piesele vorbeau de la sine și ne-au scutit de efortul de a le destăinui semnificația. ”Parachute” e destul de directă și ea, fiind într-o oarecare măsură o întoarcere la acea abordare. ”Parachute” e probabil prima piesă de dragoste pe care am scris-o de la ”Ruby” încoace”, a indicat solistul.

Piesa „Parachute” se regăsește pe noul album Kaiser Chiefs, “Stay Together“, și poate fi descărcată gratuit de pe iTunes la fiecare precomandă a discului.

Albumul “Stay Together“ a fost produs în colaborare cu Brian Higgins, care a imprimat, se pare, această reorientare de stil în muzica trupei Kaiser Chiefs.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com