photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Kamara – Encore plus fort (videoclip nou)
kamara 1

Kamara – Encore plus fort (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Kamara – Encore plus fort (videoclip nou)

Kamara, jumatatea trupei AlbNegru, lanseaza prima piesa solo, inspirata din viata lui Kamara, „Encore plus fort”, insotita de un videoclip spectaculos.

„E prima mea piesa solo. Ideea a pornit de la un refren pe care l-am inregistrat eu pe telefon si care i-a placut mult prietenului meu Ralflo, un producator si muzician cu urechea fina, care a simtit potentialul piesei. S-a pus pe creatie in acea noapte si dupa cateva ore, avea deja o forma. De productie s-a ocupat un alt prieten drag, Vanotek, cu care, desi sunt la prima colaboare, iata ce a iesit. si, ca de obicei, nu pot sa nu amintesc de Bunicu” Magic care reuseste sa faca un Mix&Master a la carte. Am ales sa cant singur piesa pentru ca, sunt trairile mele exclusive in aceasta piesa, motiv pentru care nu le puteam canta decat singur. Atat eu cat si Andrei am ales sa interpretam si piese solo, dar si piese in doi, asa cum v-am obisnuit. Versurile pentru „Encore plus fort” sunt inspirate din viata mea si tot pachetul a iesit un pic mai bine decat m-am asteptat. Sunt incantat de rezultat si fericit ca am lucrat cu Ralflo si Vanotek pentru primul meu single. Au simtit tot ce am vrut sa spun si sa transmit cu acest single”, a declarat Kamara.”

Cat despre videoclipul piesei „Encore plus fort”, Kamara a apelat la serviciile unui prieten si regizor talentat cu care isi dorea de ceva vreme sa lucreze, Richard Stan, alaturi de echipa lui de profesionisti, Crew Art Solutions. Acesta a creat o poveste altfel, care a ilustrat cum nu se poate mai bine versurile si trairile artistului.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com