photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Kamelia a lansat single-ul “Stiu ca esti al meu”
kamelia-a-lansat-single-ul-stiu-ca-esti-al-meu_size2

Kamelia a lansat single-ul “Stiu ca esti al meu”

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Red Clover Media va prezinta noul single al Kameliei, “Stiu ca esti al meu” ce a fost postat pe YouTube cu doua saptamani in urma si deja are peste o jumatate de million de vizualizari.

„Stiu ca esti al meu”, transmite o poveste de iubire, o declaratie de dragoste asa cum ar trebui sa impartaseasca toate cuplurile. Povestea de dragoste este spusa din perspectiva feminina, iar artista a reusit sa exprime cele mai puternice sentimente in mesajul pozitiv.

Cantareaaa s-a inspirat din propria poveste de iubire pentru a compune aceasta melodie sincera, de care incep sa se îndragosteasca cei aproape 800 de mii de prieteni de pe pagina sa de Facebook. „Stiu ca esti al meu” a fost produsa la Studio66, in Timișoara, de catre George Hora si Catalin Ivascu. Ce cadou frumos ne-a facut Kamelia in Luna Iubirii; un cadou pe care il putem imparți cu persoana draga in orice zi din an.

<< „Stiu ca esti al meu” este o declaratie de dragoste perfecta pentru aceasta perioada si nu numai. Mesajul sau este dedicat special pentru cei care sarbatoresc Ziua Indragostitilor in fiecare zi a anului. Inseamna enorm pentru mine si sper ca prietenii mei din toata tara care imi asculta muzica sa se regaseasca in aceasta melodie frumoasa.>>, ne declara artista.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com