photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Kanye West ne ofera si cate o piesa noua
130121-kanye-kendrick-crop-1

Kanye West ne ofera si cate o piesa noua

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Kanye West. Pe cand noi asteptam un nou album de la Kanye West, rapperul ne ofera si cate o piesa noua. De data aceasta ascultam varianta full a track-ului  No More Parties in L.A., prima sa colaborare cu Kendrick Lamar.

Cei doi au plecat in turneu impreuna in 2013, pe cand Yeezy promova albumul lansat atunci, insa cei doi nu au scos vreo piesa impreuna pana acum. Trackul ar fi trebuit sa apara in cadrul seriei GOOD Friday, pe care rapperul a readus-o la viata recent.

Fanii stiu deja ca rapperul a lucrat la aceasta piesa inca din 2010, alaturi de Madlib, in cadrul sesiunilor pentru My Beautiful Dark Twisted Fantasy, insa acum am putut asculta si versiunea finala. Inca nu e clar daca aceste piese vor fi incluse pe noul album al lui ‘Ye sau sunt menite doar sa ne faca incalzirea. Rapperul a anuntat ca vom asculta Swish pe 11 februarie, insa poate de data aceasta va alege o alta metoda de a-si promova discul.

Precedentul material, Yeezus, nu a avut impactul scontat, Kanye s-a bazat pe elementul surpriza si nu a mers chiar asa cum a planuit. Nu a avut single-uri de promovare inainte si nici in vanzari nu a stat prea bine, in ciuda faptulului ca a primit aprecieri din partea criticilor muzicali. Yeezus a dat piese precum All Day, Only One sau Black Skinhead.

Kendrick Lamar, in schimb, se bucura de succesul pe care l-a inregistrat cu noul sau material, fiind nominalizat la mai multe premii Grammy pentru To Pimp a Butterfly.

Ce ziceti de aceasta colaborare?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com