photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Karo feat. Doddy & Delia Rus – Tot mai departe (videoclip nou)
karo tot mai departe

Karo feat. Doddy & Delia Rus – Tot mai departe (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Karo feat. Doddy & Delia Rus – Tot mai departe (videoclip nou)

Karo este unul dintre producatorii din spatele proiectului Pink Elephant, al caror single de debut – „The Unicorns” – se bucura de recunoastere internationala. Piesa a reusit sa ajunga in playlistul MTV Dance International, MTV Dance UK, dar si in topul UK Cool Cuts Chart.

„Piesa am gandit-o acum un an si ceva, iar la scurt timp a aparut Doddy cu input-ul lui si am reusit sa o transformam in ceva mai personal. ” – Karo

„Drumul meu a fost reprezentat de muzica, de aici si inspiratia. „Tot mai departe” vorbeste despre calatoria mea, cum am reusit sa plec dintr un sat catre Bucuresti pentru a-mi urma visul, in ciuda problemelor. Parea imposibil dar am incercat si, zic eu, am reusit sa mi demonstrez ca nu e asa.

” Doddy este un rapper roman cunoscut pentru single-uri precum „Bine, mersi” (feat Lora), ce a depasit 30 de milioane de vizualizari, „Klandestin” (feat Puya), „Rezervat” (feat Nicole Cherry), iar „Haz de necaz”, cel mai recent single al artistului a reusit sa depaseasca 2 milioane de vizualizari in doar 2 saptamani de la lansare

Touch-ul feminin este adus de Delia Rus, una dintre cele mai promitatoare artiste din noua generatie. Single-ul sau de debut – „Daca Pleci”- a reusit sa depaseasca 20 de milioane de vizualizari in mai putin de un an de la lansare, fiind urmat de „Tatuaj pe inima”.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com