photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Katy Perry – Bon Appetit (videoclip nou)
katy-perry-bon-appetit-migos

Katy Perry – Bon Appetit (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Katy Perry – Bon Appetit (videoclip nou)

Katy Perry vine cu un videoclip tare dubios pentru cel mai nou single al ei, Bon Appetit. Featuring-ul cu Migos merge pe linia data de titlu, cu mancare, dar cantareata e felul principal, care e tocat, fiert si framantat in fel si chip de un grup de bucatari.

Povestea ia insa o turnura din filmele cu Hannibal la final, probabil si motivul pentru ca in cartonul de titlu apare si NSFW, mare si luminos. Videoclipul a fost regizat de Dent de Cuir si e, poate, cel mai obraznic si ridicol material video pe care Katy Perry l-a lansat pana acum. Evident, e posibil sa fie o metafora feminista la mijloc, care sa atraga atentia asupra obiectificarii femeii, explicata atat prin locul ei in bucatarie, dar si pe bara de striptease.

Bon Appetit e cel de-al doilea single pe care cantareata il lanseaza in asteptarea noului ei material de studio. Precedentul a fost Chained to the Rhythm, care a urcat pana pe locul 4 in Hot 100, pe prima pozitia in clasamentul Dance si a intrat in mai multe clasamente din America Latina si Europa, inclusiv la noi, unde a urcat pana pe locul locul doi.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com