photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Katy Perry feat. Nicki Minaj – Swish Swish (videoclip nou)
katy-perry-swish-trailer

Katy Perry feat. Nicki Minaj – Swish Swish (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Katy Perry feat. Nicki Minaj – Swish Swish (videoclip nou)

Katy Perry vine cu un videoclip amuzant pentru cel mai recent single al ei, Swish Swish. Intregul material video e un meci de baschet in care echipa lui Perry si-o ia de la cativa musculosi, numai pentru a-si reveni dupa interventia lui Nicki Minaj.

Noul videoclip Katy Perry pare a fi o combinatie intre Space Jam si comedie, echipa ei poarta numele Tigers, poate o referire la precedentul ei single, Roar, iar daca sunteti atenti le vedeti pe fetele de la GLOW, in caz ca sunteti fani wrestling, the backpack id, care a aparut alaturi de ea si in cateva ocazii live si multi altii.

Katy Perry a lansat la inceputul acestei veri albumul Witness, care a debutat pe primul loc in Billboard 200, in ciuda review-urilor, criticii spunand ca are piese de umplutura, fara un mesaj sau chiar refren puternic si de impact. Primul single a fost Chained to the Rhythm, iar Katy a spus despre aceasta piesa ca are un substrat politic si social, track-ul urcand pe locul 4 in Hot 100. Au urmat Bon Appetit, Swish Swish, iar la finalul lunii iunie a intrat in promo si Save as Draft.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com