photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Kendrick Lamar feat. SZA – All The Stars (piesa noua)
kendrick-lamar-sza-all-the-stars

Kendrick Lamar feat. SZA – All The Stars (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Kendrick Lamar feat. SZA – All The Stars (piesa noua)

Kendrick Lamar ne ofera o super colaborare cu SZA pentru All the Stars, piesa care se regaseste pe coloana sonora a filmului Black Panther. All the Stars suna exact cum ne-am astepta, cu un intro electro si un refren catchy de la SZA.

Soundtrack-ul pentru Black Panther va fi produs si gandit de Kendrick Lamar, impreuna cu Anthony “Top Dawg” Tiffith si regizorul filmului, Ryan Coogler. Este pentru prima oara cand cei de la Marvel realizeaza o coloana sonora in intregime din material original si reprezinta si o premiera pentru rapperul din Compton.

Anul trecut, Kendrick Lamar a venit cu albumul DAMN, un material foarte apreciat de critici care a fost certificat cu dublul disc de platina si a primit doua nominalizari la Premiile Grammy: Best Rap Album si Album of the Year, fiind cel de-al treilea material al rapperului care primeste o asemenea nominalizare. L-am ascultat cu single-uri precum Humble, Loyalty sau Love, in timp ce SZA a intrat in topuri pe cont propriu si alaturi de Maroon 5 cu What Lovers Do.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com