photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Kesha – Praying (videoclip nou)
cn-kesha-540x302

Kesha – Praying (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Kesha – Praying (videoclip nou)

Au trecut 5 ani de cand am ascultat ceva de la Kesha, timp in care nu a facut altceva decat sa se certe cu fostul ei producator si mentor, Dr. Luke, intr-un proces cu multe fatete. Astazi ne ofera un nou single si un videoclip foarte colorat, dar cu un mesaj puternic si de inspiratie clar personala – Praying.
Dupa tot stresul la care a fost supusa si procesul public dintre ea si Dr. Luke, asistam la o maturizare a cantaretei. Inca de la inceputul dramatic al piesei, pana la pianul sobru si versurile clar personale, Kesha e alt artist, mai matur, cu un mesaj mai puternic si departe de acea party-girl cu dirty-pop pe care am cunoscut-o atunci cand s-a lansat.

Fanii cantaretei au si mai multe motive de bucurie pentru ca in curand vom asculta si cel de-al treilea material de studio al ei, Rainbow, de la care avem mari asteptari tinand cont de cum suna acest prim single. Discul va aparea mai repede decat am fi zis, pe 11 august si e suprinzator, daca e sa ne gandim ca pana acum a sustinut ca ea nu poate lansa nimic din cauza contractului cu Dr. Luke. Conform declaratiilor labelului, cu care ea inca are un contract semnat, singurul motiv pentru care nu a venit cu muzica noua e pentru ca nu a vrut, iar acest nou material apare cu aprobarea producatorului si alaturi de Dr. Luke & Sony.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com