photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Kesha – Rainbow (videoclip nou)
Kesha

Kesha – Rainbow (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Kesha – Rainbow (videoclip nou)

Kesha vine cu un videoclip filmat in studio in cadrul inregistrarilor pentru Rainbow, alaturi de trupa si back-up singers. Cantareata adopta un look de inspiratie pin-up, cu par roz si un machiaj puternic la ochi, pentru o piesa ale carei versuri aduc o raza de speranta.

Rainbow este si titlul noului album pe care Kesha l-a lansat si se pare ca se indreapta direct spre prima pozitie in Billboard 200, daca e sa luam in considerare predicitiile pe care cei din industrie l-au facut. E primul material pe care il lanseaza dupa o lunga perioada in care nu muzica a fost principalul subiect de discutie legat de Kesha, ci disputa legala dintre ea si Dr. Luke. Cantareata si-a acuzat fostul manager si producator de abuzuri fizice, sexuale si emotionale, iar toata acesta lupta legala a tinut-o departe de studio timp de patru ani.

Despre noul ei album, Kesha spune ca a scris fiecare dintre piesele incluse si ca, practic, acest material i-a salvat viata. I’ve written every song on this album and they’re all so personal. „This record, quite literally, saved my life. I hope you guys like it and I hope you can hear it and I hope it helps people.”

De altfel, se si vede si aude inca de la primele piese pe care le-a promovat. In afara de Rainbow, am mai putut asculta Praying, Woman si Learn to Let Go, toate piese cu un mesaj puternic, foarte personal si de impact.

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Enrique-Iglesias-El-Bano-press-2018-billboard-1548

Enrique Iglesias – El Bano feat. Bad Bunny (videoclip nou)

Enrique Iglesias – El Bano feat. Bad Bunny (videoclip nou) Enrique Iglesias provoaca din nou, de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com