photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Klyde – Defectul meu (videoclip nou)
klyde defectul meu

Klyde – Defectul meu (videoclip nou)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Klyde – Defectul meu (videoclip nou)

Klyde lanseaza chiar de ziua lui piesa Defectul meu, un track sincer, care vorbeste despre partile din noi oferite altora.

A trecut un an de cand tanarul clujan a facut furori pe scena festivalului international „Baltic Song Contest 2016″, unde reprezentatia sa a fost indelung aplaudata atat de public cat si de juriu. A urmat colaborarea cu gasca “Say Cheese” (Klyde, Drei, Rengle), single-ul Chemistry (care a depasit 13 milioane de vizualizari) si „Road To Monaco”, o piesa scrisa de Eric Turner si interpretata de Klyde, Bibi si Jimmy Dub.

” Piesa a trecut prin multe modificari, dar pana la urma am scris versurile pe romana pentru ca am vrut sa inteleaga toata lumea mesajul. Desi la prima vedere pare o piesa trista, < Defectul meu > este mai degraba un indemn, ceva ce te impinge de la spate sa mergi mai departe chiar si atunci cand te simti incomplet. La sfarsitul zilei, defectele noatre ne fac speciali si diferiti.” – Klyde

Defectul meu” este o piesa scrisa si compusa de Klyde, Liviu Tanasoiu si Pavel Petricenco, ce relateaza starile prin care trece orice persoana in urma unei iubiri neimpartasite. Regia clipului apartine celor de la NGM Creative, fiind deja a treia colaborare dintre acestia si artist (Say Cheese, Chemistry)

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com