photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / KLYDE – „Only One” (cover Kanye West)
1234913_1425920924322701_259278528_n

KLYDE – „Only One” (cover Kanye West)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

KLYDE lanseaza astazi o varianta deosebita, o interpretare proprie a hitului „Only One” apartinand lui Kanye West.

In ciuda controverselor care il inconjoara, Kanye ramane un artist de referinta pentru industria muzicala contemporana, iar KLYDE considera ca americanul are o serie de calitati care inspira cariera oricarui artist: „Kanye West este unul dintre artistii pe care ii admir (chiar daca nu sunt tot timpul de acord cu ce face si spune) si care mi se pare ca tot timpul incearca sa faca ceva diferit si revolutionar, ceea ce sper sa am si eu sansa sa fac”.

De ce a ales piesa „Only One”? „Am ales piesa „Only One” din diferite motive. Unul ar fi ca prin cantec spune povestea mamei lui care a murit, cum a simtit el ca aceasta comunica prin el in momentul compozitiei. Al doilea motiv este ca am vrut sa prezint o versiune diferita fata de original, in care ascultatorii se pot axa mai mult pe versuri. Pentru fiecare poate avea alta semnificatie”

Cu acest cover, KLYDE da startul unui sezon muzical plin de noi surprize pe care le-a pregatit cu atentie in cursul acestei veri.

„Pe viitor doresc sa cresc cat mai mult ca si artist , atat vocal cat si compozitional, deoarece imi place tot timpul sa imi compun piesele. Totodata, mi-ar placea sa am sansa candva sa compun si pentru alti artisti. Vreau sa lansez cat mai multe piese bune si sa am colaborari care sa se bucure de succes, sa fac ceva diferit care sa ramana in atentia publicului mult timp de acum inainte”, a declarat artistul.

KLYDE s-a remarcat prima data odata cu participarea la concursul X Factor in sezonul 3 acolo unde a lasat o impresie puternica atat publicului, cat si juriului. Artistul a debutat cu single-ul „Shot Me Down” pentru care a si filmat un videoclip, dovedind ca are toate atributele unui super star care sa cucereasca topurile radio si TV intr-un viitor apropiat.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Smiley & Feli - Vals

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou)

Smiley feat. Feli – Vals (videoclip nou) Smiley colaboreaza cu Feli pentru o noua varianta a piesei Vals, una …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com