photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / La Familia – Mama m-a facut de piatra (piesa noua)
la familia mama(1)

La Familia – Mama m-a facut de piatra (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

La Familia – Mama m-a facut de piatra (piesa noua)

Mama m-a facut de piatra este cel mai nou track lansat de La Familia, o piesa despre cum au rezistat peste timp si despre cum se construiesc caractere tari.

Mama m-a facut de piatra este cea de-a cincea piesa lansata de pe noul album, „Codul bunelor maniere”, la 11 ani distanta de la ultimul album Sisu & Puya. Piesa a fost produsa de catre Mahia Beldo in studiourile Scandalos Music, iar de mix & master s-au ocupat Likeminded (Tyler Mehlenbech & Rappy).

Materialul va fi lansat maine, 9 iunie odata cu concertul de aniversare al trupei din Parcul IOR (Insula Artelor) – Incepand cu ora 14:00, petrecerea „Salajan Style” va dura aproape 10 ore unde vor fi prezenti cei mai tari DJ, concursuri de Open Mic si Graffiti, si invitati speciali precum CIA, Jianu, Stres, Samurai Romania, Zeze, Faust, Zaharia D. Trone, Dragos Miron si altii.

De pe Codul Bunelor Maniere am putut deja asculta mai multe piese pe care baietii le-au lansat in fiecare saptamana. Au venit cu featuring cu Connect- R, Curaj, cu Guz la In realitate, dar si cu FAK sau Demoni.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

ackym

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou)

Ackym feat. Maxim – I Love U (videoclip nou) Ackym si Maxim lanseaza „I Love U”, o piesa …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com