photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Lady Gaga si stilistul ei ne invata despre moda si stil (video)
ladygaga-brandonmaxwell2

Lady Gaga si stilistul ei ne invata despre moda si stil (video)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Lady Gaga si stilul ei, Brandon Maxwell au fost alesi in top 25 cei mai buni stilisti din 2015 de catre The Hollywood Reporter! Care e secretul lor?

Filmat intr-un cadru feeric pe care si l-ar dori orice femeie, scurtul interviu cu Lady Gaga si stilistul ei ne aduce aminte de ce ne-am indragostit prima oara de ea in lumea modei: pentru ca si ea iubeste moda la randul ei si pentru ca o intelege.

Cadrul pentru video-ul oferit de revista The Hollywood Reporter e constituit de apartamentul lui Coco Chanel unde Karl Lagerfeld tocmai ii facuse niste poze artistei pentru coperta noului numar al publicatiei. O combinatie de vis.

PLAY!

Lady Gaga vorbeste despre cum moda pentru ea este o armura care o face sa se simta mai puternica, care ii da incredere si o face sa se simta in siguranta. In acelasi timp, stilistul – care este platit de ea, bineinteles – o lauda si o ridica in slavi despre cum e singura care poate sa fie rasta dimineata si eleganta seara.

In schimb, un lucru frumos pe care Gaga il adauga si care ne invata multe despre cat de mult s-a schimbat si cum s-a maturizat este „natura s-a intamplat inainte de toate asa ca nimic altceva nu mai e original”.

Brandon Maxwell este responsabil pentru aparitiile lui Lady Gaga din ultimii doi ani, inclusiv pentrutinutele superbe pe care le-a avut cu revenirea de la Oscar 2015! 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com