La mijloc de săptămână, Leya D. şi Kalif* au lansat „Karma”, o piesă care spune o poveste despre resemnare şi momentele în care gândeşti că „ceea ce dai, aia primeşti”.

 

Piesa este compusa de catre cei doi artisti si AlinRadu, cel care semneaza si productia, iar videoclipul este regizat de „Calatorie Magica” si a fost filmat intr-una dintre cele mai spectaculoase locatii din Romania, Castelul Cantacuzino din Busteni.

„Este o piesa de stare care ne face sa ne gandim ca uneori trebuie sa calculam ceea ce facem si ceea ce oferim pentru ca, undeva, candva, o sa primim aceleasi lucruri”, declara Leya D.

”Am decis sa fac parte din acest proiect imediat ce am primit piesa si i-am dat play. Liniile pe care le-a compus Leya, partea ei de text si vocea ei m-au impresionat si inspirat, in acelasi timp. Este o piesa care ne invata un lucru esential si anume ca in viata primesti ceea ce oferi (KARMA). Fiecare dintre noi, atat eu, cat si Leya, am investit foarte multa munca si sentimente in compozitia piesei”, declara Kalif.