photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / Line-up si program Electronic Beats
11924571_10153465045949536_7904367302910804260_n

Line-up si program Electronic Beats

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Festivalul Electronic Beats e un eveniment urban inedit, cu doua zile de muzica electronica live si va avea loc in perioada 2-3 octombrie in Bucuresti.

Programul festivalului include nume internationale, precum Actress, Brandt Brauer Frick with Beaver, DJ Hell, Francesca Lombardo, Hudson Mohawke, Max Graef & Kickflip Mike, Tanya & Josa, Ten Fé, Totally Enormous Extinct Dinosaurs (TEED) si WEVAL. Acestia vor sustine concerte in patru cluburi diferite pe parcursul celor doua zile de festival, alaturi de artisti locali, precum DJ Alexandra, DJ Miss I, Monty Clunk si Nipple’s Delight. Competitie locala pentru DJ si workshop de productie muzicala, in parteneriat cu Native Instruments Pe langa concertele de muzica electronica si mixurile sustinute de artistii romani si internationali, festivalul include si o competitie pentru DJ-ii romani, organizata in parteneriat cu Native Instruments, producatorul programului RAKTOR DJ si lider in productia de muzica electronica si DJ.

Competitia se va desfasura in perioada 20 august – 23 septembrie si se adreseaza comunitatii de DJ din Romania. Participantii isi pot inscrie mixurile realizate (si gazduite in SoundCloud, MixCloud sau alte platforme similare) incepand cu data de 20 septembrie pe pagina de Facebook a Festivalului Electronic Beats. In prima etapa, vor fi selectate primele 15 aplicatii cu cele mai multe aprecieri inregistrate pe pagina de Facebook a festivalului. Un juriu format din critici muzicali si organizatori de evenimente va acorda un punctaj fiecarei aplicatii pe baza unor criterii ce tin de abilitatile tehnice, impresia generala, creativitate si selectia pieselor.

Mixurile trebuie sa apartina unor genuri muzicale precum Deep House, Tech House, Minimal, Techno sau altele asemanatoare. Lista castigatorilor va fi stabilita pana pe data de 25 septembrie si va fi publicata pe website-ul www.electronicbeats.net si pe pagina de Facebook a evenimentului. Varsta concurentilor trebuie sa fie de minimum 18 ani.

Marele castigator va avea ocazia de a mixa in deschiderea festivalului si va primi echipamente Native Instruments in valoare de 1.600 euro. De asemenea, pentru a veni in sprijinul comunitatii de DJ din Romania, Telekom si Native Instruments vor organiza „Native Sessions” in cadrul festivalului – sesiuni de instruire live pentru cei care aspira sa devina producatori de muzica electronica si DJ. Workshop-ul se va desfasura pe 3 octombrie, la Club Control. Detalii si inscrieri, aici.

Lansat in anul 2000, Electronic Beats este programul international de muzica al Deutsche Telekom si cuprinde un portofoliu media vast si inovator, inclusiv concerte live in intreaga Europa. Anul acesta, Telekom a anuntat o noua serie de evenimente sub denumirea „Electronic Beats City Festival”, parte din programul international de muzica al Deutsche Telekom. Bucuresti este unul dintre primele orase unde Telekom aduce aceasta experienta muzicala originala. Informatii suplimentare despre punerea in vanzare a biletelor, concerte, dar si despre competitia de DJ sunt disponibile pewww.electronicbeats.net.

Friday, October 2 @ Atelierul De Productie
Brandt Brauer Frick & Ensemble
Francesca Lombardo
TEN FÉ
Friday, October 2 @ Guesthouse
DJ Hell
Weval
Alexandra
Saturday, October 3 @ Studio Martin
Totally Enormous Extinct Dinosaurs (DJ Set)
Max Graef + Kickflip Mike Live
MissI
Saturday, October 3 @ Control
Hudson Mohawke
Actress
Monty Clunk

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Rks

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016 Formatia romaneasca RoadKillSoda va canta pe …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com