photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Evenimente / Line-up-ul complet de la Padina Fest 2016!
Padina Fest

Line-up-ul complet de la Padina Fest 2016!

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Editia cu numarul 7 a Padina Fest va avea un line-up exclusiv romanesc, astfel ca intre 28 si 31 iulie 2016, pe Platoul Padina din Parcul Natural Bucegi vor concerta unele dintre cele mai indragite trupe de rock si electro din Romania.

Seara de vineri, 29 iulie, va fi dedicata rock-ului cu Vita de Vie, Robin and the Backstabbers, COMA, E.M.I.L. si Pixels, in vreme ce sambata vom dansa pe ritmuri electro cu We Singing Colors, Baba Dochia, Gojira & Planet H, Golan si SUIE PAPARUDE.
 Pastrand traditia, Filarmonica Muntenia va sustine un recital-eveniment in cadrul festivalului, duminica dimineata, in vreme ce seara de joi va fi rezervata  trupelor la inceput de drum.

Ca de fiecare data, promovarea Muntilor Bucegi si a turismului la mare altitudine, ridicarea   gradului de educare montana prin impunerea unui regulament de festival si ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural raman prioritatile Padina Fest si pentru editia din 2016 a festivalului.

 

Nici in acest an nu vor lipsi activitatile sportive montane – catarari pe stanca, rapel, tiroliana, ateliere de aventura.


 

Abonamentele de festival se pot achizitiona de pe platformele Eventim, myticket, iabilet.ro, la pretul de 100 lei. Primele 500 de abonamente se vor putea achizitiona in regim extra-early-bird la pretul de 60 lei.

Alte 1000 de abonamente se vor putea achizitiona in regim early-bird la pretul de 80 lei. Abonamente se vor putea achizitiona si direct de la festival, in limita locurilor disponibile, la pretul de 120 lei

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Rks

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016

RoadkillSoda confirmati pe scena principala la EXIT FESTIVAL 2016 Formatia romaneasca RoadKillSoda va canta pe …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com