photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Little Mix – Hair (piesa noua)
little-mix-unveils-new-break-up-anthem-hair

Little Mix – Hair (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Little Mix le ofera fanilor inca o piesa de pe viitorul lor album de studio, Get Weird. Hair e o piesa despre un fost prieten de care incerci sa scapi cu ajutorul prietenelor.

Piesa ar putea fi despre fostul prieten al lui Perrie Edwards, ex-membru in One Direction, Zayn Malik. Chiar daca nu e asa, trackul pica foarte bine, dupa ce in ultima vreme s-a speculat destul de mult pe urma relatiei celor doi, Perrie chiar izbucnind in lacrimi in cadrul unui concert Little Mix.

Cele patru britanice au inceput campania de cucerire a teritoriului american si au promovat primul lor single de pe noul album, Black Magic, la o multime de emisiuni. In plus, Taylor Swift le-a invitat alaturi de ea pe scena in cadrul unui concert din turneul 1989, fetele intregind o lunga lista de artisti care au fost prezenti la showurile lui Taylor.

Noul album al Little Mix, Get Weird, va aparea la inceputul lunii noiembrie, iar primul single, Black Magic, a ajuns pe primul loc in topul pieselor britanice si pe pozitia 68 in Hot 100.

Va place noua piesa Little Mix?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com