photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Lorde & Disclosure – Magnets (videoclip)
lorde-magnets-video-2015-billboard-650

Lorde & Disclosure – Magnets (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Lorde se transforma intr-o amanta razbunatoare in cel mai nou clip al ei – Magnets. Piesa e inca un featuring extras de pe cel mai nou album al fratilor de la Disclosure – Caracal. 

Lorde devine amanata unui barbat pe care il cunoaste la o petrecere si cu care ne arata ca petrece momente pasionale, in timp ce sotia apare ingrijorata si neglijata. Finalul, insa, nu e deloc fericit, iar Lorde pare sa ii plateasca barbatului o polita, pentru ca il arunca in piscina si ii da foc.

N-am zice ca e posibil, dar vedeti totul mai departe.

Magnets e o colaborare de care fratii Lawrence s-au aratat foarte incantati, apreciind stilul de lucru al cantaretei din Noua Zeelanda. Piesa se afla pe recent lansatul Caracal, material despre care se spune va avea vanzari bune si chiar ca urca pe prima pozitie in topurile de specialitate. Pana acum, cel de-al doilea disc al britanicilor a fost promovat prin mai multe single-uri si colaborari interesante. De la Holding On, la Omen alaturi de Sam Smith sau Jaded, Disclosure i-au inclus pe Caracal si pe Miguel sau Kwabs.

Va place videoclipul?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com