photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Louis Tomlinson – Back to You feat. Bebe Rexha (piesa noua)
lous-tomlinson-bebe-back-to-you

Louis Tomlinson – Back to You feat. Bebe Rexha (piesa noua)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Louis Tomlinson – Back to You feat. Bebe Rexha (piesa noua)

Louis Tomlinson se pregateste de lansarea primului sau album solo, dupa ce a confirmat semnarea unui contract cu Epic Records. Ca prim single ne ofera o colaborare interesanta cu Bebe Rexha – Back to You.

Fata de precedenta sa colaborare, Louis vine de data aceasta cu o piesa dominata de pian, cu un sound foarte pop, dar cu versuri depresive despre o relatie pe pe muchie de cutit, in care vocea lui Bebe Rexha e greu de ignorat.“We recorded a version where I sang first – but you’ve got to do what’s best by the song,”. “With the emotion she gives it, and the way she opens up the song, it always had to be her, really.”

Dupa dezmembrarea One Direction, fiecare dintre membrii trupei a inceput o cariera pe cont propriu. Zayn Malik, si primul care a parasit trupa, a reusit sa ajunga din prima pe primul loc in Hot 100 cu piesa Pillowtalk, pentru ca intre timp sa se pregateasca de lansarea celui de-al doilea album de studio. Dupa colaborarea cu Taylor Swift pentru I Don’t Wanna Live Forever de pe coloana sonora a filmului Fifty Shades of Grey, cantaretul a revenit cu un featuring cu PARTYNEXTDOOR la Still Got Time. Louis Tomlinson, la randul sau, a reusit sa ajunga in playlisturile de party, de data aceasta, datorita unui prim single in colaborare cu Steve Aoki – Just Hold On.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

Enrique-Iglesias-El-Bano-press-2018-billboard-1548

Enrique Iglesias – El Bano feat. Bad Bunny (videoclip nou)

Enrique Iglesias – El Bano feat. Bad Bunny (videoclip nou) Enrique Iglesias provoaca din nou, de …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com