photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / International / Macklemore & Ryan Lewis – Downtown (videoclip)
macklemore-ryan-lewis-downtown

Macklemore & Ryan Lewis – Downtown (videoclip)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Macklemore & Ryan Lewis iau o pagina de la Bruno Mars si Mark Ronson si lanseaza un videoclip amuzant in care gasca de prieteni are rolul principal. Downtown are de toate de la plimbari pe scutere pana la rivalitate intre gastile de cartier.

Noul videoclip Macklemore & Ryan Lewis e ca o imbinare intre Thrift Shop si Uptown Funk, iar rezultatul e amuzant si piesa suficient de funny incat sa o includem in playlist.

E cea de-a doua piesa pe care duoul de succes o lanseaza, dupa ce Macklemore & Ryan Lewis au venit cu o colaborare induiosatoare alaturi de Ed Sheeran – Growing Up. Promovarea oficiala a noului single incepe chiar de maine seara, cand cei doi vor urca pe scena MTV VMA si vor canta pentru prima oara live Downtown. Rapperul din Seattle si producatorul Ryan Lewis au reusit sa cucereasca intreaga lume cu piesa Thrift Shop, pentru ca apoi sa ii auzim in toate cluburile cu Can’t Hold Us. In final, au avut si un statement cu piesa Same Love, iar apoi au plecat acasa cu premiul Grammy pentru cel mai bun album rap, The Heist, lucru care a generat o multime de comentarii si controverse.

Va place piesa? Ajunge hit?

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

arash dooset daram

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou)

Arash feat. Helena – Dooset Daram (videoclip nou) Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com