photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Monden / Madonna: peste 50 de ani de stil (galerie foto)
new-madonna-fashion-evolution-617-600

Madonna: peste 50 de ani de stil (galerie foto)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Ne bucuram de revenirea Madonnei sie intoarcem privirea catre cele mai iconice aparitii ale acesteia, facand o scurta analiza a stilului sau vestimentar de-a lungul timpului.

Nici un alt artist nu a influentat atat moda precum a facut-o Madonna. A adoptat si a creat cele mai ciudate tendinte, a respirat moda si a imbratisat-o in mod consistent si creativ, devenind style icon international.

De la inceputul anilor 80, cu imaginea street-smart de Boy Toy, in cei peste 30 de ani de cariera, stilul Madonnei a trecut de la imaginea street-smart Boy Toy si pana astazi, cand la 56 de ani este una dintre cele mai stylish apartii.

Va prezentam in continuare cateva dintre cele mai memorabile stiluri ale artistei, de la corsetele Jean-Paul Gaultier si pana la rochiile elegante ale celor mai importante branduri high fashion.

Incepem cu anul 1984, cand tanara Madonna purta outfit-uri uber colorate, mix de denim si culori neon, un stil ce avea sa fie precursorul pop-fashion’ului din anii 90.
Madonna a fost prima artista care a aparut cu body-uri in vestimentatia ei de scena. Era anul 1987 cand se intampla acest lucru si artista devenea un sex simbol. In 1990, odata cu turneul Blonde Ambition, Madonna a colaborat cu Jean-Paul Gaultier, acesta realizand pentru artista unul dintre cele mai iconice body-uri, lansand in acelasi timp si moda sutienelor conice.

Perioada goth se reflecta la sfarsitul anilor 90, cand se observa o accentuare a laturii feminine a Madonnei, imediat dupa filmul Evita. Rochii de gala cu eticheta caselor de moda celebre, coafuri romantice si par lung, brunet.

Look-ul New Punk a deschis mileniul, anul 2000 aducandu-ne turneul Drowned. Carouri, lanturi, capse, influenta britanica data de traitul in Londra datorita casatoriei sale cu regizorul Guy Ritchie.
Anul 2004 ne-a adus reintoarcerea corsetului, odata cu turneul Re-Invention. Statutul de disco-queen a fost recastigat prin multitudinea de culori, paiete, cristale ce au decorat piesele vestimentare pe care le purta.

Din 2006 si pana astazi suntem martorii unei inclinatii high-fashion pe care o are Madonna, purtand cele mai celebre etichete de high fashion, devenind chiar imaginea Louis Vuitton intr-un sezon, purtand faimoasele urechi de iepure imaginate de Marc Jacobs.

Click click prin galerie pentru a vedea cele mai iconice tinute.

 

 

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

cheloo

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri

Cheloo de la Paraziții, audiat într-un dosar de trafic și consum de droguri Cheloo, solistul …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com