photo onlinemoviehdro_zps582a7563.gif
Home / Romania / Mandinga – We Don’t Talk Anymore (salsa version)
Mandinga - We don't talk anymore - cover salsa Selena Gomez and Charlie Puth

Mandinga – We Don’t Talk Anymore (salsa version)

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Mandinga – We Don’t Talk Anymore (salsa version)

Dupa succesul lansarii Hello in stilul salsa, cei de la Mandinga recreeaza atmosfera caliente cu o noua reinterpretare, de aceasta data pe melodia lui Charlie Puth si Selena Gomez, We don’t talk anymore.

Desi poate suna ciudat, ma simt mai bine cand ma exprim in engleza. Simt ca pot transmite mai multe, ca pot comunica mai bine. Iubesc spaniola si, desi imi place sa cant in limba mea natala, daca ar fi sa aleg intre cele doua, as alege engleza. Dupa succesul cu primul nostru cover “Hello”, am vrut sa aratam mai mult din aceasta zona. Este ceva ce ne face placere si de ce sa nu continuam sa presaram salsa in toate directiile, daca este atat de iubita si apreciata? Nu ne-am asteptat la o primire atat de calda si raspandita a coverului nostru pentru “Hello” , dar speram sa atingem iar cu cel pentru “We don’t talk anymore”. – Barbara Isasi

Videoclipul a fost realizat de catre Seby Ionescu. Piesa a fost produsa de catre El Nino si Omar Secada si mixata si masterizata de catre George Dice si de Bunicul Magic.

Barbara a ales piesa. S-a potrivit cu salsa, iar eu cu Omar ne-am apucat de ea. Omar a facut armonia, apoi eu am adaugat ritmul. Am stabilit impreuna structura, Barbara a tras vocea, apoi am adaugat restul instrumentelor. Pentru noi este usor sa transformam piese in acest mod, pentru ca avem salsa in sange! De la filmari imi amintesc un moment extrem de amuzant in care am descoperit talentul actoricesc al Babarei. Puteti sa gasiti acest video pe pagina noastra de facebook, a spus El Nino.

 photo 468x60_zpsvaf76d9f.gif

Facebook Comments

About Cristina

Check Also

27066858_1803402893011248_3323582129828674743_n

Phaser – Alerg (ULive Session)

Phaser – Alerg (ULive Session) Universal Music Romania si MediaPro Music continua proiectul ULive Session, cu …

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com